Christmascard.be maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan
 • TEVREDENHEIDSGARANTIE
 • GRATIS VERZENDING VANAF € 225,-
 • SNELLE LEVERING
 1. nl
  1. FR
 1. Log in
 2. E-mail
 3. 050 / 710 720
 4. Favorieten (0)
 5. Winkelmand (0)
Home banner
Mix & Match collectie
VAN ELKE KAART DIE U
KOOPT GAAT EEN
BIJDRAGE NAAR HET
GOEDE DOEL
STEUN EEN
GOED DOEL
EN MAAK
HET VERSCHIL

Mooie kerstkaarten maken voor een betere wereld

Onze kerstkaarten maken het verschil!

Wat is er nu mooier dan met de feestdagen uw zakelijke relaties te verrassen en tegelijk goede doelen te steunen? Bestel uw kerstkaarten of nieuwjaarskaarten hier en kies zelf een van onze goede doelen. Per kerstkaartje gaat er dan een deel naar het goede doel van uw keuze.

Onze goede doelen

U bepaalt zelf welk goede doel u steunt met uw kerstkaarten. Wilt u informatie over onze goede doelen? Elke organisatie vertelt u graag meer: Kom op tegen Kanker, Amnesty International, CliniClowns, Rode Kruis, UNICEF of Handicap International. Uw gekozen goede doel ontvangt een deel van de opbrengst. Het logo van uw keuze staat ook op de kerstkaarten. Zo zien uw relaties waar uw organisatie voor staat.

Bestel eenvoudig uw leuke kerstkaarten of nieuwjaarskaarten

U kiest zelf een kaart die u wilt sturen. Dit kan een kaart zijn die specifiek voor een van de goede doelen is ontworpen, maar ook een kaart uit ons brede assortiment: originele kerstkaarten, grappige kerstkaarten of zakelijke kerstkaarten. U kan vervolgens de kerstkaart zelf eenvoudig bewerken. Voeg bijvoorbeeld uw eigen logo toe en schrijf een persoonlijke boodschap voor uw zakelijke relaties. Wanneer u uw bestelling plaatst, kunt u een van de goede doelen aangeven, die u wilt steunen.