Christmascard.be maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan
 • TEVREDENHEIDSGARANTIE
 • GRATIS VERZENDING VANAF € 225,-
 • SNELLE LEVERING
 1. nl
  1. FR
 1. Log in
 2. E-mail
 3. 050 / 710 720
 4. Favorieten (0)
 5. Winkelmand (0)
CliniClowns

CliniClowns - Laat nog meer kinderen lachen, ontspannen, genieten

Tibor was 7 jaar toen hij voor het eerst in een ziekenhuis werd opgenomen. Hij was een gezonde, speelse kapoen die normaal gezien van niks of niemand schrik had. 

Tot hij in het ziekenhuis belandde voor een kleine ingreep. Niets was zoals het thuis was en de schrik voor het onbekende kwam plots de kop opduiken. Zo erg, dat de verpleging heel moeilijk de nodige zorg kon bieden en ze een narcose overwogen om de nodige zorgen te kunnen toedienen.

Maar dat was buiten Fraise en Peeke gerekend die zoals elke week alle kinderen op de afdeling een bezoek brachten. De sfeer veranderde reeds op het moment dat de twee clowns op de gang een zacht muziekje lieten weerklinken, dat heel stilletjes dichter en dichter bij kwam. Tot het vrolijke duo om de deur kwam piepen, heel stilletjes en bijna onhoorbaar. Tibor lag op zijn bedje met zijn gezicht naar de deur toe en genoot zichtbaar van het spel dat tussen de twee clowns ontstond. De mama van Tibor die intussen ook behoorlijk uit haar doen was door geraakt door het hele gebeuren, werd mee in het spel betrokken en vergat als het ware de stressvolle situatie die het laatste half uur was ontstaan. De verpleging kon de nodige zorgen toedienen en het hele gebeuren was achter de rug voor de kleine jongen en zijn mama het goed en wel beseften. De twee clowns bliezen nog een kusje vanuit de deur richting Tibors bed en vertrokken onder begeleiding van een zacht muziekje naar de volgende kamer. Dit zijn de kleine mirakeltjes die onze clowns regelmatig laten geschieden, heel onopgemerkt en ongeforceerd, want zulke bezoekjes kan je niet vooraf plannen.

De clowns zorgen voor de magie van dit soort momenten, maar het zijn onze sponsors en donateurs als u die ons de mogelijkheid geven om de clowns op pad te sturen.

De aankoop van uw wenskaarten helpt ons hierin weer een stapje verder! Bedankt daarvoor!

Voor meer info kijk op | www.cliniclowns.be

Jouw voordelen
Snel en gemakkelijk

Eenvoudig online kerstkaarten maken via www.christmascard.be of bestellen via 050 / 710720

Steun een goed doel

Een deel van de opbrengst van de kerstkaarten gaat naar het Goede Doel van uw keuze

Vraag een voorbeeld aan

Bestel gratis tot 3 voorbeeldkaarten om je te helpen kiezen