Christmascard.be maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan
 • TEVREDENHEIDSGARANTIE
 • GRATIS VERZENDING VANAF € 225,-
 • SNELLE LEVERING
 1. nl
  1. FR
 1. Log in
 2. E-mail
 3. 050 / 710 720
 4. Favorieten (0)
 5. Winkelmand (0)
Kom op tegen kanker

Kom op tegen Kanker - Kanker vermijden, bestrijden en verzachten

In Vlaanderen krijgen elk jaar 41.000 mensen te horen dat ze kanker hebben. Een vrouw op de vier krijgt de ziekte voor ze 75 is. Bij mannen is dat zelf een op de drie. Gelukkig overleven steeds meer patiënten. Kom op tegen Kanker neemt al 28 jaar initiatieven om kanker te vermijden, te bestrijden en te verzachten. Doet u mee?

Kom op tegen Kanker droomt van een wereld zonder kanker. Daarom investeert de organisatie in informatie & preventie, beleidsbeïnvloeding, onderzoek en zorg. Zo kregen in 2016 60 onderzoeksprojecten samen 16,7 miljoen euro om meer patiënten te doen overleven en hun levenskwaliteit te verbeteren en informeert de website www.allesoverkanker.be over wat het betekent om met kanker te leven.

Jaarlijks ondergaan ongeveer 1500 vrouwen een borstreconstructie met eigen weefsel. Ze betaalden tot voor kort een esthetisch supplement tot 4000 euro voor twee borsten. Mede dankzij Kom op tegen Kanker verdween dit supplement en werd borstreconstructie met eigen weefsel betaalbaar voor elke patiënt.

Uw geld goed besteed

Jonge kankerpatiëntjes beleven elk jaar de week van hun dromen op het vakantiekamp. 990 patiënten met een laag inkomen kregen samen 596.880 euro aan financiële steun.

De kinderoncologie, lotgenotengroepen, palliatieve zorg en vernieuwende initiatieven in de zorg kregen samen 4.569.214 euro structurele steun.

Help mee

Om te kunnen blijven investeren in onderzoek en zorg is Kom op tegen Kanker volledig afhankelijk van de steun van de Belgen. De organisatie ontvangt geen overheidssteun. En dat heeft Christmascard.be maar al te goed begrepen. Dank u wel, Christmascard.be en ook u bedankt! Met deze kerstkaarten levert u een bijdrage aan de strijd tegen kanker.

MEER INFO OP WWW.KOMOPTEGENKANKER.BE
OF WWW.ALLESOVERKANKER.BE

Volg Kom op tegen Kanker ook op sociale media:
facebook.com/komoptegenkanker, twitter.com/kotkanker of www.instagram.com/kotkanker

Jouw voordelen
Snel en gemakkelijk

Eenvoudig online kerstkaarten maken via www.christmascard.be of bestellen via 050 / 710720

Steun een goed doel

Een deel van de opbrengst van de kerstkaarten gaat naar het Goede Doel van uw keuze

Vraag een voorbeeld aan

Bestel gratis tot 3 voorbeeldkaarten om je te helpen kiezen