Amnesty International - Vrijheid: het hart van de mensenrechten

60 jaar Amnesty International. Al 60 jaar strijdt Amnesty International voor mensenrechten. Voor de basisrechten van mensen dichtbij én veraf. Of het nu om ouderen in woonzorgcentra of de stemlozen in verre uithoeken van de wereld gaat. Elke mensenrechtenschending is er een te veel. De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens vormt onze leidraad. Dankzij onze wereldwijde beweging van maar liefst 10 miljoen mensenrechtenactivisten kunnen we onpartijdig en onafhankelijk blijven.

10 miljoen mensen die opkomen voor de rechten van hun medemens. Een wereld waarin iedereen kan genieten van mensenrechten, daar strijden we voor. Een wereld waarin we de handen in elkaar slaan en elkaar versterken, daar strijden we voor. Een wereld waarin een organisatie als Amnesty niet langer hoeft te bestaan.

Ons voortbestaan en onpartijdige werk garanderen? Door voor uw familie, kennissen en vrienden een eindejaarkaart ten voordele van Amnesty te kopen, verzekert u dat wij ons waardevolle werk verder kunnen zetten.

Meer weten? www.amnesty.be

Jouw voordelen

Tevredenheidsgarantie

Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling correct bij uw bedrijf af te leveren.

Snelle verzending

Vandaag besteld? Wij versturen uw bestelling binnen 48 uur!

Unieke designs

Ons team ontwerpt elk jaar een prachtige collectie die aansluit op de trend van het nieuwe jaar!