Christmascard.be maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan
 • TEVREDENHEIDSGARANTIE
 • GRATIS VERZENDING VANAF € 225,-
 • SNELLE LEVERING
 1. nl
  1. FR
 1. Log in
 2. E-mail
 3. 050 / 710 720
 4. Favorieten (0)
 5. Winkelmand (0)

Betaling & bezorging

Betalen

De kaarten worden aan onze zakelijke klanten met factuur afgeleverd. Levering aan particulieren geschiedt contant bij aflevering, u dient bij aflevering cash of per cheque te betalen.

Bezorgen

De kaarten worden verstuurd met DPD 24 uur service. Dit betekent dat u de kaarten de volgende dag in huis heeft (deze bezorgtijd is niet gegarandeerd). Van alle zendingen hebben wij een barcode. Mochten er problemen zijn met een zending, dan kunnen wij dit via deze barcode traceren bij DPD. Bij levering onder € 225,- excl. 21% BTW wordt € 4,50 verzendkosten in rekening gebracht. Alle kaarten worden plano, met een rilrand geleverd, inclusief enveloppen. Kaarten met een inlegvel worden los van elkaar geleverd. U dient dus nog zelf het inlegvel in de kaart te steken.

Uitverkochte kaarten

Alle kaarten zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. Definitief uitverkochte kaarten worden van de site verwijdert. Mocht u toch een kaart hebben besteld die onverhoopt is uitverkocht dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Levertijd Kerstkaarten met een tekstindruk hebben een levertijd van maximaal 5 werkdagen na goedkeuring op de drukproef. De drukproef van de tekst ontvangt u binnen drie werkdagen per mail. Kerstkaarten zonder indruktekst (blanco) hebben een levertijd van maximaal 48 uur.