Betaling & bezorging

Betalen

De kaarten worden aan onze zakelijke klanten met factuur afgeleverd. U kunt tijdens het bestelproces on-line betalen of na ontvangst van de factuur overschrijven. Levering aan particulieren geschiedt nadat er online is betaald.

Bezorgen

De kaarten worden verstuurd met DPD. Levertijd 1-2 werkdagen na aanbieding bij DPD. Van alle zendingen hebben wij een barcode. Mochten er problemen zijn met een zending, dan kunnen wij dit via deze barcode traceren bij DPD. Er wordt €4,95 verzendkosten in rekening gebracht. Alle kaarten worden plano, met een rilrand geleverd, inclusief enveloppen. Kaarten met een inlegvel worden los van elkaar geleverd. U dient dus nog zelf het inlegvel in de kaart te steken.

Uitverkochte kaarten

Alle kaarten zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. Definitief uitverkochte kaarten worden van de site verwijdert. Mocht u toch een kaart hebben besteld die onverhoopt is uitverkocht dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Levertijd Kerstkaarten met een tekstindruk 5 werkdagen na goedkeuring op de drukproef. De drukproef van de tekst ontvangt u binnen 3 werkdagen per mail. Kerstkaarten zonder indruktekst (blanco) hebben een levertijd van maximaal 48 uur.