Goede doelen | Laat uw hart spreken

Maak ook dit jaar indruk met juiste kerst en nieuwjaarskaart en deel met uw contacten een Goed Doel dat u een warm hart toedraagt!

Goede Doelen zijn onontbeerlijk in onze samenleving omdat zij zich belangeloos inzetten voor het welzijn van anderen. Daar is veel geld voor nodig. Hoe meer donaties een Goed Doel krijgt, hoe beter zij hun werk kunnen doen en hoe meer middelen zij tot hun beschikking hebben om dat doel te bereiken. Van elke Goede Doelen Kaart die u koopt, gaat een bijdrage naar het Goede Doel van uw keuze. Uw bestelling betekent een grote steun voor de verschillende doelen die zich dag en nacht inzetten voor een betere wereld.


Het leven is voor sommigen een reis met zware beproevingen. Zo ook voor Emma. Ze droomt ervan om weer zelfstandig te kunnen stappen.

Meer informatie

Amnesty International is een wereldwijde onafhankelijke en onpartijdige organisatie die de naleving van alle mensenrechten nastreeft door onderzoek en actie.

Meer informatie

Rode Kruis-Vlaanderen staat bekend om haar expertise in het aanleren van fysieke eerste hulp. De Houvast-app helpt mensen om ook bij psychische problemen te durven en kunnen helpen.

Meer informatie

Handicap International helpt kwetsbare bevolkingsgroepen, vooral mensen met een beperking, waar nodig is. We voorzien in hun basisbehoeften, verbeteren hun levensomstandigheden en helpen hen bij hun integratie in de samenleving.

Meer informatie

Op een dag zullen we kanker verslaan. Kom op tegen Kanker mobiliseert zoveel mogelijk mensen om die missie met ons te realiseren en samen kanker te vermijden, te bestrijden en te verzachten. Zo helpen we zorgen voor minder kanker, meer genezing en een beter leven voor mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten.

Meer informatie

Pink Ribbon vzw is in België actief sinds 2007 en heeft als missie borstkanker bestrijden door middel van preventie en het aanmoedigen van borstkankerscreening. Pink Ribbon wil ook de levenskwaliteit verbeteren van personen die geconfronteerd worden met de ziekte en hun omgeving.

Meer informatie

War Child is een organisatie die zich wereldwijd inzet voor kinderen die opgroeien in oorlog en geweld. De organisatie werkt aan het versterken van de weerbaarheid en het welzijn van deze kinderen.

Meer informatie


Jouw voordelen

Tevredenheidsgarantie

Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling correct bij uw bedrijf af te leveren.

Snelle verzending

Vandaag besteld? Wij versturen uw bestelling binnen 48 uur!

Unieke designs

Ons team ontwerpt elk jaar een prachtige collectie die aansluit op de trend van het nieuwe jaar!