Goede doelen | Laat uw hart spreken

Maak ook dit jaar indruk met juiste kerst en nieuwjaarskaart en deel met uw contacten een Goed Doel dat u een warm hart toedraagt!

Goede Doelen zijn onontbeerlijk in onze samenleving omdat zij zich belangeloos inzetten voor het welzijn van anderen. Daar is veel geld voor nodig. Hoe meer donaties een Goed Doel krijgt, hoe beter zij hun werk kunnen doen en hoe meer middelen zij tot hun beschikking hebben om dat doel te bereiken. Van elke Goede Doelen Kaart die u koopt, gaat een bijdrage naar het Goede Doel van uw keuze. Uw bestelling betekent een grote steun voor de verschillende doelen die zich dag en nacht inzetten voor een betere wereld.


Het leven is voor sommigen een reis met zware beproevingen. Zo ook voor Emma. Ze droomt ervan om weer zelfstandig te kunnen stappen.

Meer informatie

Amnesty International is een wereldwijde onafhankelijke en onpartijdige organisatie die de naleving van alle mensenrechten nastreeft door onderzoek en actie.

Meer informatie

Kom op tegen Kanker is de tweejaarlijkse solidariteitscampagne van de Vlaamse Liga tegen Kanker. De campagne wil het publiek sensibiliseren voor de situatie van de patiënt en zijn omgeving.

Meer informatie

Handicap International wil handicaps voorkomen, mensen met een handicap helpen te revalideren en ervoor zorgen dat zij volwaardig kunnen deelnemen aan het maatschappelijke leven.

Meer informatie

Het Belgische Rode Kruis is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie. Zij zet zich samen met haar vrijwilligers en medewerkers in voor kwetsbare mensen in binnen- en buitenland.

Meer informatie

Pink Ribbon vzw is in België actief sinds 2007 en heeft als missie borstkanker bestrijden door middel van preventie en het aanmoedigen van borstkankerscreening. Pink Ribbon wil ook de levenskwaliteit verbeteren van personen die geconfronteerd worden met de ziekte en hun omgeving.

Meer informatie


Jouw voordelen

Tevredenheidsgarantie

Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling correct bij uw bedrijf af te leveren.

Snelle verzending

Vandaag besteld? Wij versturen uw bestelling binnen 48 uur!

Unieke designs

Ons team ontwerpt elk jaar een prachtige collectie die aansluit op de trend van het nieuwe jaar!