Christmascard.be maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan
 • TEVREDENHEIDSGARANTIE
 • GRATIS VERZENDING VANAF € 225,-
 • SNELLE LEVERING
 1. nl
  1. FR
 1. Log in
 2. E-mail
 3. 050 / 710 720
 4. Favorieten (0)
 5. Winkelmand (0)

Hoe bestellen?

Bestel eenvoudig mooie kerstkaarten, en maak het verschil! 

Stap 1 - Kies een kaart

Kies de kaart die u het mooiste vindt en/of die het beste bij uw bedrijf past. U kiest een tekst en logo die op de kaart worden gedrukt. Tip: in de bijlage van de brochure hebben we enkele tekstvoorbeelden opgenomen, zo kunt u alvast wat ideeën opdoen. Naast uw eigen tekst en logo wordt de kaart naar keuze bedrukt met het logo van het goede doel dat u gekozen heeft. Iedere combinatie is mogelijk!

Kies uw kaart

Stap 2 - Kies een goed doel

Kies het goede doel dat u wilt steunen, en deel dit met uw relaties. Wij bieden u de keuze uit zes goede doelen. Meer dan één goed doel steunen? Dat kan natuurlijk ook door meerdere hoeveelheden en/of kaartontwerpen met verschillende doelen te kiezen.

Stap 3 - Bestel

Bestellen is eenvoudig. Ga naar www.christmascard.be en bestel online uw kerstkaarten. Op onze site wordt u stap voor stap door het bestelproces geleid. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het bijgevoegde formulier en dit scannen en mailen naar info@christmascard.be of het formulier naar ons faxen.

Voor vragen, specifieke wensen of het aanvragen van voorbeeldkaarten kunt u terecht bij onze Customer Service op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur via 050 / 710720 of via info@christmascard.be