Kies een kaart, steun een goed doel en maak het verschil!

De toonaangevende zakelijke kerst- en nieuwjaars-kaarten collectie: Met trots stelt Belarto u de nieuwe brochure voor waar u het meest diverse aanbod aan zakelijke kerst- en nieuwjaarskaarten vindt in België. Zoals altijd geven wij u ook dit jaar de kans om uw hart te laten spreken en uw selectie van kaarten te verbinden aan een goed doel naar keuze. Meer dan ooit zijn échte kerstkaarten waarbij u een goed doel steunt, het middel om aan uw klanten, personeelsleden en zakelijke contacten te tonen hoe maatschappelijk betrokken uw bedrijf is.

À la carte

Zakelijke kerst- en nieuwjaarskaarten versturen betekent uw contacten ook tijdens deze periode van het jaar persoonlijk en met stijl aan te spreken. U selecteert uw kaart naar smaak en bepaalt zelf welke slogan, tekst en logo u in de kaart wilt hebben. Wij bieden voor elk type bedrijf en voor iedere soort boodschap de juiste kaarten. Van hedendaagse designs met zakelijke boodschappen tot de klassieke kerstkaart.

Kwaliteit met passie

Belarto is al jaren de vaste partner van verschillende kleine en grote bedrijven die indruk willen maken met kerstkaarten in de beste materialen en bewerkingen. Elke kaart is met passie ontworpen en gedrukt op de meest kwaliteitsvolle manier. Onze kaarten worden bovendien standaard geleverd met bijpassende enveloppen.

Laat uw hart spreken

Voor elke kaart die u koopt gaat een belangrijke bijdrage naar een goed doel van uw keuze. Uw bestelling betekent een grote steun aan de verschillende doelen die zich dag en nacht inzetten voor een betere wereld.

Maak ook dit jaar indruk met de juiste kerst- en eindejaarskaart en deel met uw contacten welk goed doel u een warm hart toedraagt!

Voor vragen, specifieke wensen of het aanvragen van voorbeeldkaarten kunt u steeds terecht bij onze klantendienst op werkdagen van 8u30 tot 17u00 via 050 / 710 720 of via info@christmascard.be.