Steun Rode Kruis-Vlaanderen

#helphelpen

Al meer dan 150 jaar zet Rode Kruis-Vlaanderen zich als onafhankelijke organisatie in om kwetsbare mensen een veilige omgeving en hulp te bieden waar nodig. Rampenbestrijding, zelfredzaamheid en bloedvoorziening zijn hierbij de focus. Dankzij meer dan 14.000 vrijwilligers, elke dag opnieuw.

Als mens zijn we kwetsbaar in onvoorziene omstandigheden. Door elkaar te helpen zijn we beter voorbereid om ongevallen, rampen en andere noodsituaties het hoofd te bieden.
Rode Kruis-Vlaanderen vertrekt vanuit die filosofie om tal van activiteiten en steunmaatregelen op te zetten. Denk maar aan de bloed- en plasmadonorcentra, die misschien wel het bekendste zijn.
Maar evengoed staan Rode Kruisvrijwilligers paraat op events en manifestaties, organiseren we eerstehulpcursussen voor bedrijven, of laten we kinderen uit een kwetsbaar gezin genieten op WOW kamp. Uiteraard biedt Rode Kruis-Vlaanderen ook medische hulp en bijstand in noodsituaties in binnen- en buitenland.

Rode Kruis-Vlaanderen doet nog zoveel meer

Rode Kruis-Vlaanderen zet ook sterk in op baanbrekend onderzoek en innovatie. Traditie, intu?tie of goede wil zijn de basis, voortdurend inzetten op de meest effectieve aanpak, met een wetenschappelijke onderbouwing, is de drijfveer. Of wat dacht je van aangepaste vakanties voor mensen met een beperking? Brugfiguren in scholen? Een bibliotheek waar je terecht kan voor educatief en referentiemateriaal?
Meer weten over wat Rode Kruis-Vlaanderen allemaal doet? Ga naar www.rodekruis.be.

Jouw steun is meer dan nodig

Elke dag geven bijna 1.600 medewerkers en 14.000 vrijwilligers van Rode Kruis-Vlaanderen het beste van zichzelf. Een veelzijdige en betrouwbare hulporganisatie met impact, die maximaal beroep doet op vrijwilligers. Om te helpen. Daarvoor zijn middelen nodig; véél middelen. Dankzij jullie financiële steun kan iedereen iemand blijven helpen, waar en wanneer dat ook nodig is.
Bestel vandaag je kerstkaarten en kies Rode Kruis-Vlaanderen als goed doel van jouw bedrijf.

Jouw voordelen

Tevredenheidsgarantie

Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling correct bij uw bedrijf af te leveren.

Snelle verzending

Vandaag besteld? Wij versturen uw bestelling binnen 48 uur!

Unieke designs

Ons team ontwerpt elk jaar een prachtige collectie die aansluit op de trend van het nieuwe jaar!