Christmascard.be maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan
 • TEVREDENHEIDSGARANTIE
 • GRATIS VERZENDING VANAF € 225,-
 • SNELLE LEVERING
 1. nl
  1. FR
 1. Log in
 2. E-mail
 3. 050 / 710 720
 4. Favorieten (0)
 5. Winkelmand (0)

Goede doelen | Laat uw hart spreken

Maak ook dit jaar indruk met juiste kerst en nieuwjaarskaart en deel met uw contacten een Goed Doel dat u een warm hart toedraagt!

Goede Doelen zijn onontbeerlijk in onze samenleving omdat zij zich belangeloos inzetten voor het welzijn van anderen. Daar is veel geld voor nodig. Hoe meer donaties een Goed Doel krijgt, hoe beter zij hun werk kunnen doen en hoe meer middelen zij ter hun beschikking hebben om dat doel te bereiken. Van elke Goede Doelen Kaart die u koopt, gaat een bijdrage naar het Goede Doel van uw keuze. Uw bestelling betekent een grote steun voor de verschillende doelen die zich dag en nacht inzetten voor een betere wereld.

UNICEF helpt, samen met partnerorganisaties, wereldwijd kinderen in situaties van armoede, ziekte, geweld en discriminatie.

Het leven is voor sommigen een reis met zware beproevingen. Zo ook voor Emma. Ze droomt ervan om weer zelfstandig te kunnen stappen.

Amnesty International is een wereldwijde onafhankelijke en onpartijdige organisatie die de naleving van alle mensenrechten nastreeft door onderzoek en actie.

Kom op tegen Kanker is de tweejaarlijkse solidariteitscampagne van de Vlaamse Liga tegen Kanker. De campagne wil het publiek sensibiliseren voor de situatie van de patiënt en zijn omgeving.

Handicap International wil handicaps voorkomen, mensen met een handicap helpen te revalideren en ervoor zorgen dat zij volwaardig kunnen deelnemen aan het maatschappelijke leven.

Het Belgische Rode Kruis is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie. Zij zet zich samen met haar vrijwilligers en medewerkers in voor kwetsbare mensen in binnen- en buitenland.